INDIAN GRILL RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 311 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Grill Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2024 om 22:36 Vlotte bezorging, goede porties en heerlijk smaakvol en mals lamsvlees!
8 mei 2024 om 22:10 Dit is mijn 5e bestelling bij dit restaurant, iedere keer weer een ander gerecht geprobeerd, en het is allemaal even lekker. Enige restaurant waar ik zo vaak heb besteld. Dat zegt heel wat. Goede porties.
6 mei 2024 om 21:28 Heel lekker en goed verzorgd
4 mei 2024 om 21:04 Food doesnt taste fresh.. and wasnt cooked too properly..
4 mei 2024 om 6:10 Perfect
27 apr 2024 om 19:17 Netjes gebeld dat het wat later kwam, i.v.m. feestdag. Eten was heerlijk, bezorging zeer vriendelijk.
25 apr 2024 om 9:21 Was erg lekker! Het eten was er binnen het uur, het was goed warm. We gaan hier zeker vaker bestellen
18 apr 2024 om 21:45 The chicken was expired and not fresh the Lamb meat was pretty good .Got a free cola but it was warm and my meal was missing an Ingredient that was clearly in the description of my meal
18 apr 2024 om 21:13 Prima eten, alleen cola was ook warm
14 apr 2024 om 12:08 Lamb Jal Frezi, heerlijk gekruid, royale portie. Mix grill, prima portie, zeer pittige marinade (voor heet gekozen). Gratis papadums en cola. Misschien beter om een sausje te krijgen bij de papadums, maar over gratis extra's valt niet te klagen.
13 apr 2024 om 19:34 Heerlijke smaken en keurige service met excuses voor de vertraging
13 apr 2024 om 0:02 Very good 6